prihlásenie|registrácia |
0 Nákupný košík
kontakt - mapa - číslo účtu
Menu
Pyramída osobnosti - centrum sebarozvojaPyramída osobnosti - centrum sebarozvoja
Články

Témy

Sila mysle a ducha Vzťahy a láska Šťastie a zdravie Filozofia a mystika Nevysvetliteľné záhady Tajomná história


Najzáhadnejší fenomén 20. storočia - čo sa skrýva za UFO?

Množstvo otázok, ešte viac rozličných dohadov a odpovedí, ako to nakoniec býva pri každej nerozlúskanej záhade. Pozrime sa aj dnes obvyklým spôsobom na niektoré javy, fakty, nejasnosti, dôkazy, zážitky, udalosti...

                      
           
"Máme množstvo údajov, o ktorých hodnovernosti niet pochýb. Svedčia o existencii akýchsi síl, nejakých rozumných bytostí, ktoré zasahujú do nášho ľudského života."
/ Konstantin Ciolkovskij/

Ľudstvo dostáva varovania - atómovými zbraňami ohrozujeme život v univerze

Slávny rádioastronóm prof. dr. Ronald Bracewell zo Stanfordskej univerzity v USA tvrdí, že každá vláda na Zemi dostáva posolstvá od mimozemských civilizácii, alebo má dôkazy o ich existencii, ale ich udržuje v prísnej tajnosti. Oficiálne vyhlásenie, že existujú mimozemské inteligentné civilizácie, ktoré sú údajne zoskupené v akejsi "intergalaktickej konfederácii", by otriaslo mocou každej vlády danej krajiny.

Taktiež prísne strážené tajomstvo odovzdané cirkvi vo Fatimskom posolstve a v ďalších zjaveniach je vraj stále o tom istom: inteligentnejšie bytosti varujú ľudí, že sa vydávajú na zlú cestu. Agresivita a negatívne vyžarovanie obyvateľov Zeme, ako aj používanie atómových zbraní, ohrozuje ostatné formy života široko-ďaleko vo vesmíre. Dostávame sa na určitú technickú úroveň a tým i k poznaniu, ktoré môže byť v rukách duchovne nezrelých bytostí nebezpečné. Po "odlepení sa" od Zeme a preniknutí do vesmíru, začíname byť nebezpeční už aj pre našich okolitých susedov. Preto o nás v ére technického rozvoja a pokroku, podľa rôznych posolstiev a odkazov, prejavili opäť záujem a začali nás vo zvýšenej miere pozorovať (najmä od čias druhej svetovej vojny a atómových výbuchov v Japonsku).
Za päťdesiat rokov ich zvýšenej pozorovacej aktivity  sa nazbieralo už toľko fotografických záberov neznámych lietajúcich objektov, toľko radarových hlásení a amatérskych videozáznamov, neraz prehrávaných aj v televízii, že už sa nedá popierať ich existencia. (..článok bol písaný pred 18 r.)

No na oficiálne stretnutia pred očami celého sveta nie je väčšina ľudí ešte vnútorne pripravená, aj keď každý chce zistiť, (alebo odtajiť už zistené), čo a kto sa za UFO skrýva a čo presne od nás chcú. Preto sa väčšinou posádky UFO správajú voči ľuďom ohľaduplne. O invázii, ako to neraz reprodukujú vo filmoch sci-fi, nemôže byť ani reči. Keby mali také ciele, obsadili a zotročili by nás už dávno. Alebo nás aj proti takým negatívnym ešte niekto vyšší či svetlý chráni?

Erich von Däniken v knižke Bohovia prichádzajú píše, že Zem je niečo ako zoologická záhrada s najrôznejšími rasami, náboženstvami, charaktermi a typmi ľudí i zvierat, kde sem tieto jedinečné formy musel niekto umelo doviezť a "vysadiť". Zároveň je podľa neho Zem školou, a až keď ľudstvo dozrie a prejde skúškou spôsobilosti, spojí sa s ním okolitý vesmír a intergalaktický klub spolupracujúcich civilizácii mu podá pomocnú ruku v ďalšom rozvoji, ako aj pri záchrane prírody tejto planéty.

A tak naši strážcovia či ochrancovia mlčia a obozretne človeka i jeho počínanie sledujú. Zisťujú, koľko toho vieme a čoho sme už schopní. Pozorujú a vidia, že dokážeme úžasne tvoriť, hoci si vzápätí všetko navzájom ničíme, že vieme žiť v mieri, no zároveň i zbytočne zabíjame. Vieme milovať, ale pritom v mene lásky dokážeme ubližovať a nenávidieť. Z ich pohľadu sa ešte stále správame ako malé deti, tak by sme sa zrejme s nimi zoči-voči asi ťažko dohodli. To je oficiálny názor. No, čo keď je všetko aj celkom inak? Čo keď sa jednotlivé vlády svetových mocností s nimi už dlhšie dohadujú a nám tie info zatajujú a celé odhalenie odďaľujú? Čo keď sa o ňom dokonca už rokuje tam hore?

Výskyt UFO sprevádzalo celé naše dejiny

V Darwinovej evolučnej teórii nachádzajú vedci a archeológovia čoraz väčšie medzery a neprirodzené preskoky na vyššie vývojové stupne. Vývoj na Zemi zrejme od počiatku ktosi cielene organizoval. O odvekej pomoci "Bohov" prichádzajúcich z nebies k ľuďom a o ich pravidelnom navštevovaní Zeme už v pradávnej minulosti, hovoria dochované historické a mytologické pramene rôznych kultúr sveta.

V tisícročných textoch sanskritských, indických, ázijských: Rámajána, Samarangana Sutradhara, Mahábharáta, Kandžura a Tandžura, sa podrobne technicky popisujú mnohé lietajúce stroje - vimany a vailixy, ktorými k nám "Bohovia" prichádzali. Tie sú údajne dodnes skryté v tajných jaskyniach v Tibete a v Strednej Ázii. Ani časovo mladšia Biblia nezostala v úzadí.

V knihe Kráľovskej sa podrobne popisuje stretnutie Eliáša s Hospodinom na hore Oreb a jeho cesta na nebesia. Podobné cesty a stretnutia zažili i Ezechiel, alebo Jób. Podľa týchto opisov sa podarilo inžinierovi NASA J. E. Blumrichovi (bol zapojený do stavby najväčšej rakety NASA Saturn V, ktorá vyniesla astronautov na mesiac) v roku l968 zostrojiť prakticky použiteľný pristávací modul malej vesmírnej lode. Uverejnil ho a popísal v knihe Ezechielove vesmírne plavidlá. Pre malý priestor sa im však teraz nebudeme venovať. Ako prechádzame jednotlivými kultúrami poslednej civilizácie, ktorej sme aj my súčasťou, od starých Sumerov, cez Egypťanov až po Číňanov, či Thajčanov - u všetkých nachádzame stopy po božích ľuďoch, ktorí priniesli na Zem poznanie a ktorí sa presúvali po krajine v lietajúcich strojoch. Nachádzame aj ich kresby a rytiny. Pre staroveké kultúry boli niečím samozrejmým. Iba naša moderná spoločnosť sa ich akosi zdráha prijať.

Dôkladne utajované informácie, záznamy, fotografie z kozmických lodí

V správach o UFO sa uvádzajú dva neobyčajné javy, ktoré sa opakovane vyskytujú v súvislosti s jeho výskytom: silný elektromagnetický efekt rušiaci elektrotechnické prístroje a zvláštny zápach podobný smradu z pokazených vajec, či sírovodíku. Ten cítili napríklad aj astronauti, keď vstúpili do kabínky Apolla. Sprevádzali ho aj zmeny elektromagnetického poľa v kozmickej lodi. Následne na to prišlo v rakete, ktorá mala letieť v roku l967 na Mesiac, ku katastrofe - traja prítomní členovia posádky v kabínke kozmického modulu náhle zhoreli na uhol a teplota tu nečakane prudko stúpla na 538 stupňov Celzia a tlak roztrhol i plášť kabíny. O tri mesiace neskôr sa oblohou nad ZSSR hnala k Zemi žeravá guľa - zvyšky Sojuzu 1 orbitálneho modulu: prvá oficiálna tragédia v sovietskom kozmickom programe a za ňou bola čoskoro ďalšia. Tieto prvé tragédie spôsobili, že tak dlho očakávaná cesta človeka na Mesiac sa odložila o dva roky. Dnes sa zainteresovaným zdá, že to bolo zámerné znemožnenie poznania nášho satelitu človekom.

V súvislosti s ťažkosťami prvých skúšobných letov Maurice Chatelain, odborník v komunikácii medzi kozmickými loďami a Zemou, vo svojej knižke Naši predkovia prišli z kozmu uvádza: "Obyčajný smrteľník si len sotva dokáže predstaviť, aké nástrahy a ťažkosti nielen materiálne, museli počas svojich letov prekonať americkí astronauti. Videli veci, o ktorých nemali právo sa niekomu zmieňovať... všetky lety Gemini a Apollo sledovali mimozemské kozmické lode..." a tie obviňujú aj z predchádzajúcich nevysvetliteľných tragédií. Astronauti urobili dokonca aj fotografické zábery neznámych objektov. Prvé boli z roku l965 od Jamesa Mc Divitta z paluby Gemini 7. Všetky ich uverejnil americký časopis Modern People až v júni l975. Zachytené a prísne utajované boli aj rôzne rozhovory astronautov medzi sebou i s riadiacim strediskom. Do sveta boli prepustené až po prísnej cenzúre. Armstrong z Apolla 11 opisoval napríklad stopy podobné tanku na Mesiaci zrejme po akomsi vozidle i to, že sa musia pripraviť na všetko... Armstrong vzrušene hovoril: "Čo to je? Do čerta, čo to môže byť? Sú tu dva obrovské objekty, Bože môj, obrovské! Stoja na druhej strane kráteru!" Po chvíľke sa členovia posádky spamätali a potom začali používať dohovorenú šifrovanú reč.

Až po piatich hodinách dostali povolenie vystúpiť na mesačný povrch, kde nevedno komu a prečo, tajne zanechali silikónový zásobník s elektrolytickým záznamom pozdravov vlád sveta, časťou ústavy USA, zoznamom vedúcich predstaviteľov NASA atď. To sa opakovalo viackrát.
Veliteľ Apolla 17 Cernan zasa počas pobytu na Mesiaci rozprával, ako vidia pred sebou nejakú pyramídu s trojuholníkovým tvarom v priereze a ako sa nachádzajú pred akýmsi blokom... Astronauti opisujú aj predmety neustále lietajúce nad ich hlavami... o pár rokov neskôr Cernan prehlásil: "Možno by nám Mesiac mohol niečo povedať o existencii prastarej civilizácie, ktorá sa nachádza na Zemi. Dokonca určite nie je ani na Mesiaci, ale iste niekde v našej galaxii."

A veliteľ Apolla 12 Conrad prehlásil: "Miestami to vyzerá na Mesiaci tak, ako keby bol pooraný. Na dvoch tretinách plochy sme našli stopy, ktoré by mohli byť odtlačkami nôh. Odfotografovali sme ich a vedci ich skúmajú."
Keď napríklad Apollo 8 ohlásilo, že stretlo pri lete okolo Mesiaca lietajúci disk, v slúchadlách sa im ozval tón neznesiteľne vysokej frekvenice, oslepilo ich prudké svetlo a kabínu zaplavila vlna tepla. Podobné zvuky s divnými skomoleninami akejsi reči, o ktorých lingvisti dokázali, že nepatrili nijakému známemu jazyku na Zemi, neraz zachytila NASA na UHF vysokej frekvencii určenej astronautom. Všetko sa však pred verejnosťou tají.

Mali Američania niekoľko UFO
a zopár mimozemšťanov?

Na získavanie nových informácií okolo UFO vznikol aj projekt pod názvom "MAJESTIC 12". Vláda Spojených štátov od roku l947 schovávala rôzne zrútené lietajúce objekty mimozemského pôvodu. Johannes von Buttlar v knižke Boh nehrá v kocky píše, že prezident Truman inicioval vznik špeciálnej komisie, ktorá mala vypátrať skutočné úmysly mimozemšťanov.

Pri neutajiteľnom zrútení UFO v roku l947 v púšti Nové Mexico pri vojenskej leteckej základni v Rooswelli - našli štyri mŕtve bytosti malých humanoidov a jedného živého, ktorý údajne ešte tri roky žil pod prísnym dozorom a skúmaním amerických špičkových vedcov. Odvysielala to CNN v júli l99l. Svoje teórie podoprela výpoveďami mnohých svedkov z pôvodných 350, ktorí sa celé roky zúčastňovali tajných výskumných akcií okolo mimozemšťanov. Dôkazové predmety - úlomky vraku lode opísali účastníci pokusov zhodne ako ružovkasto sa lesknúci tvrdý materiál popísaný čudesnými hieroglyfmi.


25. apríla l964 bolo zaznamenané oficiálne stretnutie pozemšťanov s mimozemšťanmi na filmový pás. Videlo ho a jeho existenciu na televíznej stanici CBS potvrdilo veľa odborníkov a členov NASA. Išlo o kontakt s posádkami troch UFO, ktoré pristáli na leteckej základni Holloman v Novom Mexiku
Robert Lazar, pôsobiaci v tajnom Národnom laboratóriu Sandia v Los Alamos bol prvý, ktorý sa odvážil verejne a nezamaskovaný vyzradiť prísne utajované tajomstvo. Našiel na to odvahu vraj preto, lebo mu išlo o život a jedinú záchranu videl v tom, že pred celým svetom povie pravdu. Potom by jeho prípadné sľúbené zmiznutie z povrchu zemského nezobralo so sebou pravdu do hrobu. Tvrdil, že moderná americká letecká technika vychádza z dlhoročných rozborov a prieskumov zvyškov, ako aj celých korpusov z havarovaných UFO. Vraj sú všetky uschované v bezpečí.

Američania na nich skúmali pohon antihmotového reaktoru ako zdroja energie potrebnej pre let lietajúcich tanierov. Buttlar o obsahu vysielania podrobne píše v knižke Adamova planéta. Lazar v ňom rozprával o projektoch fungujúcich na báze manipulácie s gravitáciou, na ktorých sám pracoval. V krycom názve Krajina snov v uzavretej vojenskej oblasti v púšti Nevada sú podľa jeho slov v hangároch naukladané všetky havarované UFO - dohromady deväť a každé iné. Štyri boli vraj funkčné. Opisoval, ako s nimi bežne robili živé skúšky, pri ktorých sa niektoré prístroje dokázali nehlučne za tichého bzučania vzniesť do ľubovoľnej výšky a pri lete rôzne žiarili.


V antihmotových reaktoroch týchto mimozemských prístrojov sa vraj nachádza super ťažký prvok ll5, ktorý sa na Zemi nevyskytuje a nedá ani vyrobiť. Protónovým ostreľovaním sa dezintegruje, pričom sa uvoľňuje antihmota a gravitačné vlny. Tie sú vedené gravitačným zosiľovačom, čo im umožňuje cielene vytvárať silné gravitačné pole v smere letu. Takto údajne môže prístroj dosahovať enormné rýchlosti a prudko meniť smery svojho pohybu. Reaktory dokážu zároveň ohýbať sveteľné lúče tak, že kedykoľvek sa letiace telesá môžu náhle stať pozorovateľovi neviditeľné.

Keby táto technológia prenikla na verejnosť, mala by katastrofálny dopad na hospodárstvo sveta, export nerastných bohatstiev, odbytové trhy a zdroje príjmov hospodárskych superveľmocí sveta. Po odvysielaní tejto reportáže sa prihlásilo reportérovi ešte zopár ďalších svedkov pracujúcich na tajných projektoch v spomínaných laboratóriach GROOM LAKE. Nebolo pochýb, že Lazarove informácie boli pravdivé.

Na spomínanej základni mali aj všetky možné údaje o mimozemšťanoch, ba aj ich pitevné nálezy, aj ich mŕtvoly. Mali pochádzať zo štvrtej planéty slnečnej sústavy Zeta-Reticuli, vzdialenej 37 svetelných rokov.
Ešte v roku l988 spolupracovníci americkej tajnej služby CIA tvrdili, že štátne orgány USA majú k dispozícii nielen havarované UFO, ale aj mŕtvoly ich posádok.

V relácii UFO: tentoraz naživo spoločnosť CBS v októbri l988 odvysielala podrobnú výpoveď o problematike utajovaných UFO. Vypovedajúci pod krycím menom Falcon bol zamaskovaný a mal elektronicky skreslený hlas. Rozprával neuveriteľné veci o prvom nájdenom mimozemšťanovi, ktorý dostal meno EBE. Jeho fotografie obleteli svet v roku l990, akoby išlo o nejaký dohovor. Rôzne média dostali fotografie na uverejnenie z viacerých zdrojov: od vedcov z celého sveta a tajných spolupracovníkov americkej vlády.

Potom bol vraj aj druhý mimozemšťan a tretí prišiel v roku l982. Vek týchto bytostí sa pohybuje vraj v rozpätí 300 - 400 rokov, uctievajú celý vesmír ako Najvyššiu Bytostnosť a na Zem vraj prichádzajú s mierovými úmyslami. Nepokladajú za správne zasahovať do vývoja Zeme, chcú naň vplývať iba nepriamo, čo vraj robia stále. Falcon tiež rozprával o pokusoch v Nevade, kde sa pokúšali napodobniť techniku lietania UFO. Falcon tým potvrdil Lazarovu výpoveď. Šéf spravodajstva Peter Leone rozbehol overovaciu pátraciu akciu po pôvode týchto pánov a dokázalo sa, že ich výpovede boli pravdivé.

V osemdesiatych a deväťdesiatych rokoch sa začalo postupne na verejnosti objavovať čoraz viac dokumentov s pečiatkou Top secret (prísne tajné). Série odtajených informácii a zverejnených tajných dokumentov o UFO, ako aj množstvo konkrétnych fotografií bolo možné zohnať v niekoľkodielovej knižnej podobe aj u nás. Na svetlo vyšli aj tajné závery projektov Aquarius, Sigma, Grudge, či Snowbird.

Podľa nich dovolili Američania robiť niektorým bytostiam výskumy na zvieratách a ľuďoch výmenou za technickú rozvojovú pomoc. V jednom období v juhozápadnej oblasti USA skutočne rapídne pribúdali vo voľnej prírode nevysvetliteľné nálezy laserom zmrzačených dobytkov s vyrezanými časťami jednotlivých orgánov spôsobom, akým to naša súčasná medicína nedokáže.

Taktiež v tom istom období bolo hlásených veľa únosov ľudí. Hoci sa s nimi nemôže a nechce každý verejne priznať, odhaduje sa, že ich zažilo 250 000 Američanov. Zrejme teda nie je náhoda ani to, že NASA sa až nápadne v posledných desaťročiach sústreďuje na problematiku skúmania antihmotových reaktorov.

Výsledok skúmania komisie "Majestic 12" bol nakoniec takýto: "Napriek humanoidnému výzoru sa tieto bytosti vo svojom evolučnom a biologickom životnom procese očividne odlišujú od nášho druhu Homo sapiens."

To išlo o charakteristiku malých, šedivých, bezpohlavných, veľkookých a maloústych tvorov s veľkými hlavami. Mimozemšťanov, ktorí navštevujú Zem, je podľa mnohých bádateľov a pracovníkov tajných štátnych laboratórií, však viac druhov...

Čo nám vlastne chcú?

Ešte za čias Sovietskeho zväzu vzniklo Sojuzufocentr - Celozväzové združenie pre interdisciplinárny vedecký výskum UFO, ktorého predsedom je kozmonaut Pavel Popovič. Jeho členovia sú vysokokvalifikovaní vedci a členovia Akadémie vied z celého bývalého ZSSR. Aj oni tajne robili dlhoročné výskumy fenoménu UFO. Dr. Miľchiker, hovorca medzinárodnej vedeckej konferencie o kontaktoch s mimozemskými formami života, konanej v roku 1990 v Tbilllisi v interview Buttlarovi povedal:

"Mimozemšťania nás varujú, že spejeme ku kolektívnej samovražde, pretože sme stihli priviesť už aj ekológiu Zeme do veľmi kritického stavu. Upozorňujú nás na to, že v rokoch l993-l996 nastanú niektoré globálne katastrofy a hladomory. Do konca tisícročia hrozí akútne nebezpečenstvo zničenia pozemskej civilizácie. Ak sa nepodarí v týchto rokoch prinútiť i obyvateľstvo na celom svete, aby si seriózne uvedomilo rozsah nebezpečenstva, aby sa bezmyšlienkovito nerútilo vpred roztáčaním spotrebného šialenstva a drancovania prírody, aby bolo ochotné skutočne dačo urobiť na zlepšenie ekologického stavu planéty... potom niet veľa nádeje na záchranu... Mali by sme vedieť, že atómové katastrofy a atómové pokusné výbuchy sa dotýkajú celej zemegule. Tie podzemné vedú k otrasom celých kontinentálnych masívov a predovšetkým v miestach ich zlomov spôsobujú zemetrasenia ...
Mimozemšťania kritizujú našu civilizáciu, v ktorej sa ľudstvo od začiatku dejín zabíja. Tvrdia, že človek sa skladá z dvoch zložiek: z fyzického tela, ktoré pozostáva z atómov molekúl a žije okolo 80 rokov a odumiera, ako aj z duševno-energetickej substancie, ktorá prežíva smrť a vždy sa znovu inkarnuje. Naša individuálna pamäť je vraj súčasťou tejto energetickej substancie, ktorá môže vstupovať do interakcie s globálnou pamäťou, s informačným poľom planéty. Pri zodpovedajúcom vedomí môže mať každý prístup k tomuto globálnemu poľu a nájsť v ňom svoju celkom osobnú matricu - minulosť, prítomnosť aj budúcnosť. Keď zomierame, kapsula našej duševnej substancie sa uvoľní na prevtelenie, môže však byť aj zničená extrémnym energetickým ostreľovaním, ak je toto ostreľovanie silnejšie než vlastná energia. To sa deje pri atómových explóziách. Ľudia z Hirošimy a Nagasaki definitívne zomreli - extrémne energetické zásahy žiarenia zničili aj ich duše. Podľa slov mimozemských predstaviteľov vyšších civilizácii kozmický zákon znie: Nezabiješ! Pretože vražda je to najnezmyselnejšie, najodpornejšie konanie, ktorého sa môže živá bytosť dopustiť. Narodenie a smrť sú iba ilúzie. Rodičia splodia iba telá svojich detí - globálna duševno-energetická substancia vstupuje do tiel až tesne pred ich narodením. Je takmer neuveriteľné, že v posledných 3 000 rokoch ľudstvo viedlo vyše 12 500 vojen - skutočne absurdné! Totiž ak zabiješ človeka, môže sa stať, že sa prevtelí do tvojho dieťaťa. Naši tzv. smrteľní nepriatelia môžu byť zajtra našimi deťmi..."
To všetko povedal Johannesovi von Buttlarovi dr. Miľchiker.
Podobných posolstiev je medzi nami neúrekom. Pochádzajú od rôznych ľudí, no vraj všetci ho dostali z jedného vyššieho zdroja. Či už pochádzajú od mimozemšťanov, alebo iných duchovných bytostí, vari ani nie je podstatné. Treba sa nad nimi hlbšie zamyslieť.

Buttlar na záver časti svojej knižky venovanej mimozemšťanom píše: Podobné posolstvá "zhora" dostali zrejme aj biblické významné postavy Henoch, Ezechiel a Ján. Musíme sa naučiť cítiť srdcom a nie rozumom. Naučiť sa tak, ako dávnoveké civilizácie, vnímať prírodu, cítiť so stromami, zhovárať sa s hviezdami.

Naši dávni predkovia zničili svoju domovskú planétu - Faetón, ktorá bola medzi Zemou a Marsom. Záleží na nás, aby sa podobný osud nezopakoval na Zemi. Ak toto zvládneme, podarí sa nám dosiahnuť ďalší evolučný stupeň vývoja - éru kozmického človeka.

Rainer Holbe v knižke Spomienka na Atlantídu píše, že zrejme vo vesmíre existuje akýsi "galaktický kód" - univerzálny zákon, ktorý agresívnym životným formám nedovolí akékoľvek šírenie svojho vplyvu po univerze. Žijú v izolácii odsúdené na zánik spôsobený vlastným vyvražďovaním sa a nerozumným postojom k prírode.


Veľa vedcov sa pokúšalo prísť na koreň fenoménu UFO. Aj americký profesor fyziky Harley Rutledge . Sledoval oblohu 2000 hodín za jediným účelom - prístrojmi zachytiť a dokázať existenciu UFO. Zo l78 neidentifikovateľných predmetov pohybujúcich sa po oblohe l58 dokázal zaregistrovať vizuálne, fotograficky, radarom a inými špeciálnymi prístrojmi. Určil na základe svojich meraní ich veľkosť, rýchlosť, aj letové dráhy. Pritom je zaujímavé, že v 80 prípadoch letové objekty reagovali na svojich pozemských pozorovateľov.

Odborník na UFO Timothy Good v knihe Mimozemská spojka v roku l99l vyjadril presvedčenie, že podľa dôkazových materiálov, ktoré získal o UFO, navštevujú Zem rozličné skupiny mimozemšťanov. Nemajú však všetky iba tie najlepšie úmysly. Jedných nazval antropológmi, iných strážcami, ďalších iba turistami.

Dobre známe sú štyri rasy, z toho jedna je takmer navlas podobná ľuďom a ich pozitívne pôsobenia na nás sa údajne dejú nepoznaným vstupom medzi ľudí. To sú vraj tí "Bohovia" z histórie, podľa ktorých obrazu sme stvorení a tí nás sem chodili učiť a strážiť.

To boli prísne tajné informácie o UFO, odtajené iba na onci 20.storočia. Čo si z nich vyberiete, čomu uveríte, to je na vás. Ja som vám bez vlastného komentáru iba stručne podala zhrnuté informácie, ktorých sa slovenský čitateľ bežne v domácej tlači nedopátra.

 

 

Miesto záveru - vyjadrenie odborníkov:

Predseda UFO Centra z Košíc RNDr. Martin Schuster nám napísal, že do r. 2000 zaevidovali viac ako 350 prípadov pozorovania javu UFO nad územím Slovenska. Z tohto počtu je približne 20% veľmi presvedčivých, overených viacerými svedkami, alebo zdokumentovaných fotografiami či videozábermi. Nie je teda na mieste otázka, či UFO naozaj existuje, ale čo to môže byť.

Ďalej písal, že Stephen Hawking, významný svetový kozmológ, sa domnieva, že by sa mohlo jednať o našich potomkov, ktorí lietajú do minulosti pozorovať svojich predkov. Americký prezident Nixon takisto hlásil pozorovanie nepozemského lietajúceho stroja.
Na Slovensku viac ako tisíc, vo svete niekoľko desiatok tisíc ľudí už tieto objekty videlo a svetlo sveta uzrelo množstvo teórií, čo to vlastne môže byť. Ešte nedávno niektorí astronómovia aj u nás presviedčali ľudí, že niečo také neexistuje, pretože to odporuje všetkým fyzikálnym zákonom a z ufológov si robili posmešky. Najnovšie objavy však ich presvedčenie vyvracajú. Rýchlosť svetla bola prekonaná a je už nad Slnko jasnejšie, že tento náš svet je iný, ako sa doteraz zdalo.

článok od Michelle bol uverejnený v Kankáne  11/2000

 

 

späť