prihlásenie|registrácia |
0 Nákupný košík
kontakt - mapa - číslo účtu
Menu
Pyramída osobnosti - centrum sebarozvojaPyramída osobnosti - centrum sebarozvoja
Články

Témy

Sila mysle a ducha Vzťahy a láska Šťastie a zdravie Filozofia a mystika Nevysvetliteľné záhady Tajomná história


ALCHÝMIA VZŤAHOV = váš seriál o zlepšovaní svojich vzťahov: výber z kompletnej série o vzťahoch (CD A + B)
1/ PREČO SA NAM NAŠA LÁSKA PO ČASE ROZPADÁ

Váš seriál o zlepšovaní svojich vzťahov od Michelle Mattieligh z Pyramída osobnosti – centra sebarozvoja
ALCHÝMIA VZŤAHOV = výber z kompletnej série CD A + B o vzťahoch a zo seminárov o vzťahov a z dovolenky pri mori

Mnohé z vás už prežili scénu manželského sľubu pred veľkou verejnosťou širokej rodiny a známych. Svadobný okamih, kedy človek s veľkou túžbou a ešte väčším očakávaním hľadí do budúcnosti a na chvíľu chce vedome zabudnúť, že jediná istota, ktorú tu na Zemi máme = je práve len premenlivosť a pominuteľnosť jednotlivých okamihov. Ona zamilovane verí, že on sa k nej najviac hodí a že ju zabezpečí a on zamilovane dúfa, že ona jediná mu dá to všetko, čo on pre svoju spokojnosť a pohodlie potrebuje. A keď prejde pár mesiacov či rokov, zrazu zamilovaní zistia: že to všetko romantické je nenávratne preč a nechápu prečo, veď sa ich láska zdala silná až po hrob.
A zrazu ona unavená z celkového života a stresu zistí, že on už nie je ten vysnívaný princ, lebo sa najmenej zaujíma o to, čo je pre ňu prvoradé – domácnosť a rodina. Cíti sa nemilovaná a opustená, no to najhoršie je, že aj na všetko sama. On už pri pohľade na ňu necíti žiadnu túžbu, len prázdno. Stále mu niečo chce a nemá chvíľku pokoja. Má pocit, že je to len chodiaca výčitka bez humoru a voľnosti, aké mala kedysi.

Kam sa vytratila naša láska?
Je veľa takých žien, ktoré aj napriek priveľkým snahám a obetiam, prichádzajú opakovane o čosi veľmi cenné v ich živote. Tá hlboká bolesť a precitnutie, keď sa s tým rúcajú všetky ich sny, je veľa razy pre mužov nepochopiteľná. Neraz sa s veľkou námahou snažia udržať pohromade rodinu a vzťah a stojí ich to nekonečne veľa úsilia, psychickej a fyzickej energie a aj cenné zdravie. Potom prichádzajú ku mne a pýtajú sa: „Kam sa vytratila naša láska? Toľko som pre ňu obetovala... Čo sme spravili zle, že zrazu tak zhasla? Ja už ničomu nerozumiem, zrútil sa mi celý svet... „  Kto to aspoň raz neprežil? A neraz aj opakovane? Aj ja. Lebo pri tom množstve preťažovaní v školách hlúposťami, nik nás nenaučí to, čo k životu najviac potrebujeme.

Navyše teraz je úplne iná doba v myslení, cítení a vnímaní povinností a potrieb, aké pred 30 – 50 rokmi prežívali naši rodičia a to sa odráža aj vo vzťahoch. Ekonomické tlaky a nároky na prežitie a postaranie sa o seba enormne stúpajú a energie z vesmíru, meniace naše vedomie, veľmi silno tlačia na našu psychiku a ľudia sú čoraz nervóznejší a uponáhľanejší. Ale zároveň sme aj čoraz náročnejší a všetko chceme príliš rýchlo, hmotne aj emocionálne. Tak kde nájsť ten recept – ako to všetko zvládnuť ?  V čom spočíva čaro udržovania a neustáleho prehlbovania našej lásky? Na čom tu všetky vzťahy vlastne stoja? Ich tajomstvo spočíva v nájdení toho pravého partnera na našej rovnakej úrovni komunikácie, pociťovania a vnímania – aby sme sa spoločne mohli chápať a podporovať. V ďalších kapitolách si postupne povieme o viacerých dôležitých zákonitostiach, ktoré fungujú v našich vzťahoch. Neraz trvá aj celý život, kým ich postupne objavíme, aby sme zlepšili naše vzťahy a dosiahli radosť či šťastie v živote.


Prečo zamilovanosť tak rýchlo vyprchá?

Spomeňte si na časy, kedy ste boli romanticky či silne zamilované a vari všetko vám na tom človeku bolo milé, zlaté, rozkošné. A všetko, čo pre vás nebolo práve príťažlivé, ste vtedy dokázali ľahko tolerovať, alebo až prehliadať. Každému ste chceli o svojej zamilovanosti a novej láske rozprávať. Hrdo ste sa prechádzali s vaším vysneným princom po uliciach, baroch či kultúre a prezentovali ste ho rady svojim blízkym. Boli ste vašim princom totiž nadšené a neraz ste vraveli čosi v zmysle: toto je ten môj pán božský. Muži si zas mysleli, že práve vy ste tá ich hľadaná bohyňa...
Tak potom: prečo sa zrazu jedného dňa čosi zlomí a človeka všetky jeho pôvodne zlaté rozkošné nedokonalosti začnú vážne znervózňovať, až vytáčať? Prečo už on nevníma to, čo kedysi na nej obdivoval? Prečo nám odchádza chuť na sex, čo nás predtým tak fascinovalo? A prečo sa naša príťažlivosť zrazu zmení na odpudivosť? Čo sa tu vlastne stalo, že sa nám zrazu zo vzťahu vytráca úcta, pochopenie a tá pôvodná tolerancia? Prečo začíname druhého kontrolovať a robiť kopu kriku? Kde sa stratila naša dôvera a prečo sme už len plní horkostí, bolestí a kritík? Kam sa vytratila naša veľká zamilovanosť?

Keď čakáme na lásku, naša emočná nádoba je prázdna, až vyprahnutá. A tak jej dostredivá sila naťahuje do seba nedočkavo čokoľvek, kto je do nej niečo ochotný vhodiť. S veľkou vďakou si ju nechávame dopĺňať. Ale keď sa naplní, dosiahneme čo sme práve potrebovali a začneme sa pozerať po ďalších zdrojoch, ktoré by nás naplnili a uspokojili zas v inej oblasti. Keďže nie sme rovnakí, jej hĺbku má každý inú, ale aj potreby a záujmy.  vtedy začíname svoju pozornosť nasmerovávať niekam inam. Odliatie našej pozornosti najmä citlivé bytosti veľmi vnímajú. Majú pocit straty našej energie do nich vlievanej a tiež aj našej prítomnosti, ktorá im predtým tak vyhovovala. Je to celkove problém hodnôt. Málokedy sa zaujímame o tie, ktoré má nás partner a navyše sa aj vekom menia. A nemusíme to postrehnúť, alebo nám to zámerne začne tajiť.

Súvisí to s našou evolúciou a zakódovaným programom v našej DNA objavovať tu a poznávať stále čosi nové pre náš prirodzený posun vpred. Ak si nedáme na to navzájom priestor a slobodu, začnú kontroly. Ak začneme niečo zatajovať, dávame tým príčinu rastúcej nedôvere u partnerov. Pretože my sa navzájom vnímame nielen mozgom, ale aj našimi energetickými poľami a keď nie sme úplne zatvorení či ľahostajní, začneme ten odliv energie cítiť a následne pátrať po pravde. Ak spolu prestaneme komunikovať a rozprávať si o našich zmenách a nových zážitkoch a objavoch v živote, naši partneri sa môžu cítiť zradení, osamelí, opustení, nešťastní...    

A vtedy rozum prvý vždy za všetko obviňuje len toho druhého a ego kričí: „...máme pokazený vzťah, lebo ona –ona sa zmenil-a, lebo mi nedáva – čo mi sľuboval-a , lebo sa prestal snažiť ako na začiatku, lebo začal-a svoju pozornosť venovať niekde inde ...“ A keď potom začnete pozorovať svoj ďalej plynúci život – zamýšľate sa: Ako to, že sa stále zamilovávam do tých nesprávnych partnerov? Prečo si stále priťahujem podobné programy v ich správaní? Prečo sa podobajú na mojich rodičov?
A keď na ne nenájdete odpovede, neraz nad všetkým po čase rezignujete a ukončíte svoje hľadanie lásky vetou typu: Vzťahy? Odovzdané, verné a dlhodobé? To tu predsa neexistuje! Všetky či všetci sú rovnakí... a BUM !!! – začnete sa aj vy ku všetkým ďalším po veľkých zraneniach chovať rovnako ako oni k vám: povrchne až ľahostajne, alebo opatrne a nedôverčivo, alebo zo strachu z ovládania inými - začnete toho druhého manipulovať preventívne vy ako prví. A takto prestanete veriť v lásku. Tým si sami zatvárate srdce a začínate voči nej vo svojich presvedčeniach vytvárať blokády.
Ale na čo človek myslí a čoho sa bojí, to vyžaruje a zákonom príťažlivosti zase aj spať k sebe priťahuje!  Ak teda chceme zmeniť svoj osud, akýsi zacyklený dokola sa opakujúci rovnaký boľavý scenár našich príbehov - potrebujeme najprv popracovať na zmene svojho myslenia, na preliečení starých zranení, krívd a hnevov. A tiež odhaliť silu rodových programov, presvedčení a vzorcov a nastaviť sa na nové...  Chcete to skúsiť teda už konečne komplexne a inak?.... Poďme teda do toho...

Poďme sa v pár nasledujúcich článkoch pozrieť  stručne na to - čo môžeme s našou láskou včas urobiť, aby nám vydržala podľa našich predstáv čo najdlhšie... Povieme si o dualite, o zrkadlení partnerov, o našom vnútornom nevedomom magnetizme príťažlivosti, o vzťahu k nám samým, o stratenej sebahodnote a nevybudovanej sebaúcte, lebo to všetko = sa premieta do našich vzťahov a vzťah k nám samým, ktorý v sebe máme – nám vonkajšie vzťahy zrkadlia. 

                                             článok od MIchelle uverejnený v Jasnovidke: 1/2019

*  *   *

 

Ale aby ste mali tieto informácie prospešné a vedúce ozaj k sebapremene = potrebujete začať pracovať  hlavne na tých emočných a mentálnych liečeniach a zmenách vašich nevhodných osobných či až genetických (karmických) rodových vzorcov.  A k tomu len čítanie nestačí.

Treba si popri získavaní informácii začať od začiatku systematicky dopĺňať  aj prácu  na vnútornej hlbokej úrovni a to s liečiacimi a terapeutickýcmi a programujúcimi CD. Skúste to teda najprv vy sami svojimi vlastnými silami pod vedením Michelle v rôznych cvičeniach, meditáciách a rozjímaniach v jednotlivých CD...
A keby tá boľavá minulosť vo vás hlboko uviaznutá stále nechcela povoliť - vždy môžete na pomoc zavolať  priamo Michelle a prísť na živú osobnú konzultáciu alebo duchovnú terapiu.
Veľa krát ten silný prvý štartovací krok potrebujeme spraviť sebaistejšie s niekým skúsenejšíma silnejším a potom zvyšok vecí už podľa vedení v CD dočistíte postupne sami.

Tak pre začiatok na náš posun vpred a odštartovanie zo starých boľavých zranení či zacyklení v nešťastnej láske potrebujeme:
a/ pochopenie  všetkého:  všetko dôležité o vzťahoch a prečo sa nám rúcajú - nájdete v dvoch na seba nadväzujúcich CD: CD-A a CD-B
b/ uvoľnenie starých zranení, smútkov či hnevov cez odpustenie: nájdete to v CD-2
c/ posun z negatívnych emócií do vyšších vibrácii srdcovej čakry, ktorá chápe lásku bezpodmienečne a otvoriť sa novej spriaznenej duši: nájdete to v CD-3
d/ pochopiť svoju božskosť a vybudovať si ju cez sebalásku, sebaúctu a plné sebaprijatie:  nájdete to v úžasnom CD-5 pre ženy, ktoré by mala mať každá z vás, lebo čo v sebe držíme = to vyžarujeme a to nám následne zrkadlia vo vzťahoch voči nám späť zas naši partneri
e/ prijať partnerove protipóly, spracovať svoje tiene a strachy ako aj svoju negatívnu minulosť a naprogramovať sa pozitívne do života: nájdete v CD-6

Bohaté audio-ukážky z každého CD s možnosťou objednať si ich - nájdete tu u nás na webe: www.pyramidaosobnosti.sk/e-shop-audio-cd
                                                     

 

späť